3 Gode Råd Til Dig Der Vil Investere

1

Annonce

Vil du gerne til at investere, men føler ikke helt, at du ved nok om investering endnu? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. I denne artikel vil vi nemlig gå igennem 3 gode råd til dig, som gerne vil til at investere. Forhåbentligt kan denne artikel være med til at ruste dig til når du vil lave din første investeringsportefølje. 

1. Spred din risiko over flere investeringer

Det er aldrig en god ide, at placere alt sin kapital i den samme investering. Grunden til dette er, at hvis denne investering går dårligt, så kan du hurtigt miste enormt mange penge. Sørg derfor for, at sprede din risiko over flere forskellige investeringer. Her går det ud på, at finde den rigtige balance mellem at have en god andel af dine penge i investeringer, som måske ikke giver det største afkast, men så til gengæld er meget sikre. Investering i guld, fonde eller ejendomme er eksempler på sikre investeringer. Udover de sikre investeringer kan du så have en mindre procentdel af dine penge i de lidt mere risikable investeringer, som potentielt kan give et stort afkast. Hvis en af disse risikable investeringer skulle falde i værdi, så vil det ikke være så slemt for dig, da du har de fleste af dine penge i sikre investeringer, som holder din portefølje i balance.

2. Tænk langsigtet med dine investeringer

Alle vil gerne blive rige hurtige, og det kan da også lade sig gøre gennem investeringer, men det er enormt sjældent. Når du laver din portefølje er det vigtigt, at du tænker langsigtet. Jo hurtigere du kommer igang med at lave en portefølje, uanset hvor lille et beløb det er, jo flere penge kan du tjene. Derudover må du aldrig lade kortvarige nedture få dig til at gå i panik og sælge hele din portefølje. Lav en stærk og robust portefølje, og lad den så vokse stille og roligt over tid.

3. Invester på regelmæssig basis

Den nemmeste måde at komme til at ende med en meget værdifuld portefølje og virkelig sikre sin fremtid er at investere penge i sin portefølje på fast. Det kan du f.eks. gøre ved at sætte et fast beløb fra din løn hver måned til automatisk at blive sat ind i din portefølje. Ved at gøre dette vil din portefølje vokse eksponentielt og meget hurtigere, end hvis du bare sætter et enkelt beløb ind og så lader det gøre alt arbejdet. Hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb, så kan bare 100 kr. om måneden gøre en stor forskel i det lange løb.

Share.

1 kommentar

Leave A Reply