5 billige sportsgrene

0

Vi ved alle hvor vigtigt, det er at dyrke motion og holde sig i god form. Ikke nok med at kroppen bliver smukkere og letter med motion i hverdagen, så gør det også godt for sindet. Vi bliver nemlig lykkeligere, når vi bevæger os og får mere overskud i hverdagen. Mange fitness centre og specielle motionsklubber kan dog være en stor udgift, hvis man er på et stramt budget, men heldigvis er der mange ”gratis” måder at dyrke motion på. Her får du 5 bud.

  1. Løbetur

Den helt nemme og klassiske motionsform er løbeturen. Alt du skal have er noget løbetøj og et par gode løbesko. Sørg for at investere i et par gode løbesko. Så har du ”gratis” motion i et par år frem uden, at du skal betale noget igen. Hvis du ikke bor tæt på et skønt naturområde eller en park, så tag cyklen eller bilen til et godt løbested. Du kan løbe alene eller finde en ”løbeklub” på Facebook.

  1. Cykling

Hverdagsmotionen er virkelig undervurderet. Tag cyklen på arbejde eller sæt dig ud på den, når du kommer hjem og clear hovedet med noget frisk luft. Mange nyder også at udfordre sig selv med mountainbiking, og du kan helt sikkert finde nogle at køre med på diverse sociale medier.

Du kan tage et mindre forbrugslån og få råd til at købe godt fitnessudstyr her.

  1. Udendørs fitness

I mange parker og skove er der opsat udendørs fitnessredskaber, der står til fri afbenyttelse. Løb hen til din lokale udendørsfitness og lav nogle forskellige øvelser. På nettet kan du også finde mange sjove øvelser, du kan lave ude i skoven uden, at du behøver at have nogle redskaber med.

  1. Motionsapps

Der findes et væld af gratis motionsapps, der hurtigt kan guide dig igennem en træningssession. Hvad enten det er større motionsrutiner eller små hurtige til en travl hverdag. Er du vild med yoga og meditation, findes der også rigtig mange gode apps med yogaprogrammer. Så behøver du ikke gå i et dyrt yogastudie.

  1. Tag trappen

Hvis du ikke kan overskue at gå i gang med motion på fast ugentlig basis, kan du forsøge at snyde det ind i din hverdag. Cykel eller gå når du skal transportere dig, og tag trappen i stedet for elevatoren.

 

Share.

Leave A Reply