Akut midlertidig ansættelse af ledere via Interim Management

0

Når en chef eller leder bliver nødt til at aftræde med meget kort varsel, er det tit særdeles svært for virksomheden at finde en kvalificeret person, der vil kunne træde i stedet og varetage stillingen på tilfredsstillende vis. Dette er som regel forbundet med store økonomiske konsekvenser for en virksomhed, der står i sådan en situation.

Tyngende opgave for virksomheden

Det er en særdeles møjsommelig udfordring for en virksomhed at komme igennem, hvis den med meget kort varsel står i en situation, hvor den skal ud at finde en ny ledelsesprofil.

Derfor lyder opfordringen altid på at lade nogle professionelle om at stå for at finde denne person. Nogle rekrutteringsbureauer har ringe erfaring med lige præcis denne del af rekruttering / headhunting, mens andre er decideret eksperter, og her gælder det selvklart om at finde nogle, der er garvede på feltet.

Stor ekspertise indenfor interim management

Nextt Management er et sådant bureau, der udelukkende huser eksperter på området, og er blandt de førende i Interim Management-branchen. Indenfor Interim Management lægges vægten ene og alene på at levere relevante og topkvalificerede ledelsesprofiler, som besidder de rette kompetencer for den pågældende virksomhed.

Direkte oversat betyder Interim Management “midlertidigt lederskab”, og det er den gangbare betegnelse indenfor branchen, der dækker dette specifikke rekruteringsområde.

Nextt Management har et voluminøst branchekendskab til interim management og har de mange års erfaring, der skal til for på max. 10 dage at finde og rekruttere enhver form for leder, chef eller direktør til en nøglestilling i en given virksomhed.

4 plusser ved at Nextt Management rekrutterer en midlertidig leder for jer:

 1. Nextt Management har over 18 års erfaring med interim management
 2. Nextt Management skaffer en yderst velkvalificerede ledelsesprofil på højst 10 dage
 3. Nextt Management har adgang til en profildatabase, med 4000+ interim managere
 4. Nextt Management varetager professionelt processen fra start til slut

Nextt Management finder relevante ledelsesprofiler med disse titler:

 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim HRO (Human Resources Officer)
 • Interim CIO (Chief Information Officer)
 • Interim CMO (Chief Marketing Officer)
 • Interim COO (Chief Operating Officer)
 • Interim CSO (Chief Sales Officer / salgschef)
 • Interim CTO (Chief Technology Officer)
 • Financial Controller
 • Interim regnskabschef
 • Freelance Interim Manager
 • Samt øvrige ledelses- og cheftitler

Nextt Management sørger altid for at finde de bedst egnede personer til opgaven, som på ganske kort tid kan træde ind i den specifikke nøgleposition og tage god og professionel hånd om den, så længe det skal til for at virksomheden finder en vedvarende løsning. På denne måde kan en virksomhed spare en masse resurser både i form af tid og penge.

Share.

Leave A Reply