Bogføring og revision – det skal du vide

0

Annonce

Der er utallige bilag og revisioner at skulle holde styr på, foruden lovmæssige krav og deadlines. Bogføring og regnskab er ikke altid yndlingsbeskæftigelsen i en virksomhed. Få mere tid til det der betyder noget for dig og få professionel hjælp til bogføring og revision af din virksomhed. Du kan vælge at få hjælp til mindre opgaver i regnskabet eller slippe det hele og lade det overgå kyndige erfarne hænder.

Hvad er bogføring?

Bogføring er det begreb der dækker over det at holde regnskab. Bogføringen giver dig de tal der fortæller hvor mange penge du eventuelt skylder væk men også hvor meget din virksomhed er værd. Bogføringen er måden at holde styr på økonomien ved hjælp af en afstemning virksomhedens af indtægter og udgifter. Ifølge loven er alle virksomheder forpligtigede til at føre regnskab som følge af bogføringsloven. De transaktioner der måtte opstå i forbindelse med virksomhedens drift, både det der kommer ind og det der kommer ud, skal nedskrives og bogføres. Der kan selvsagt være enormt mange krav at skulle holde styr på og endnu flere tal. Med bogføringshjælpen er du godt stillet i forhold til at holde styr på regnskabet.

Bogføring er grundlaget for årsregnskabet

Årsregnskabet er vigtigt for din virksomheds fremtid. Uden en årsopgørelse har du ringe ide om, hvordan din virksomhed har udviklet sig i løbet af året og hvilke økonomiske muligheder der er i fremtiden. Årsregnskabet er det resultat af den balance som din virksomhed ender ud med. Det er bogføringen der danner grundlag for årsregnskabet, da den er et resultat af balancen mellem indtægter og udgifter. Resultaterne skal indberettes til SKAT og er derfor yderst vigtigt at det stemmer overens og at der er den sande balance. Med bogføringshjælp sikrer du at der gennem året bliver holdt styr på regnskabet og at du får hjælp til det fulde overblik og ender ud med det rette resultat af årsregnskabet.

Vælg den rette bogføringshjælp

Først og fremmest er det vigtigt at du gør det klart for din virksomhed, hvor der er brug for hjælp. Har du svært ved at holde styr på tallene eller er formålet at få lidt ekstra tid til andet end regnskab? Når du har gjort dig til kende med dine behov for virksomhedens bogføringshjælp, skal du have fat i den rette revisor. Der er mange at vælge imellem og derfor kan det være en god ide at kontakte flere for at få et tilbud. Sørg for at der er en god kommunikation og at du føler dig tryg ved revisionsselskabet. En bogføringshjælp skal være en tillidssag der kan styrke din virksomhed. 

Share.

Leave A Reply