De fem største Hollywood-stjerner

0

Hollywood er kendt for sin glitz og glamour, og de største stjerner i verden kommer ofte fra denne by. Disse berømtheder kan tjene millioner af dollars pr. film, og deres livsstil er som skabt til at drømme om. I dette blogindlæg vil vi tage et kig på de fem største Hollywood-stjerner gennem tiderne. Vi vil diskutere, hvordan de nåede til tops, og hvilke penge de tjener nu.

Tom Cruise

Det første navn på vores liste er ingen overraskelse: Tom Cruise. Cruise har været en Hollywood-a-lister i årtier, og hans film har indtjent milliarder af dollars i kassen. Han er en af de mest bankbare stjerner i branchen, og han får enorme lønninger for sit arbejde. Hans seneste film omfatter “Mission: Impossible – Rogue Nation” og “The Mummy”.

Cruise fik sin start i Hollywood med filmen “Risky Business”, og han steg hurtigt til tops med hovedroller i film som “Top Gun” og “Days of Thunder”. Siden er han blevet en af de mest eftertragtede skuespillere i verden.

Nicole Kidman

Det andet navn på vores liste er Nicole Kidman. Kidman er en Oscar-vindende skuespillerinde, som har medvirket i nogle af de mest succesfulde film nogensinde. Hun er også gift med en af Hollywoods største stjerner, Tom Cruise. Hendes seneste filmroller omfatter “The Beguiled” og “Lion”.

Kidman’s karriere begyndte i Australien med roller i film som “BMX Bandits” og “Bush Christmas”. Hun blev kendt i Hollywood med sin rolle i filmen “Days of Thunder” over for Tom Cruise. Siden da har hun medvirket i mange succesfulde film og vundet adskillige priser.

George Clooney

Det tredje navn på vores liste er George Clooney. Clooney er en af de mest succesfulde skuespillere og instruktører i Hollywood. Han har medvirket i film som “Ocean’s Eleven” og “Gravity”. Han har også instrueret film som “The Ides of March” og “Suburbicon”.

Clooney begyndte sin karriere i tv-serien “ER”. Han fortsatte derefter med at spille med i film som “From Dusk Till Dawn” og “Out of Sight”. Han har vundet adskillige priser for sit arbejde, herunder to Oscars.

Brad Pitt

Det fjerde navn på vores liste er Brad Pitt. Pitt er en af de mest succesfulde skuespillere i Hollywood. Han har medvirket i film som “Fight Club” og “Inglourious Basterds”. Han har også produceret film som “The Departed” og “12 Years a Slave”.

Pitt begyndte sin karriere i tv-serien “Dallas”. Derefter fortsatte han med at spille med i film som “A River Runs Through It” og ” Legends of the Fall”.

Share.

Leave A Reply