Den smarte konto til online køb der giver luft i økonomien

0

Hvis julen også er en hård måned for din konto, så læs lige med her!

Julen kan være en hård måned for din konto, men du behøves ikke gå ud med ryggende kredit kort og røde tal. Der findes nemlig en smart måde at få luft i økonomien og samtidig slippe for forbrugslån eller kviklån. 

Du kan med en smart afbetalings konto til onlinehandel købe stort set alle dine gave. Det betyder at din konto ikke belastes helt så hårdt i december og det giver mere plads og mere overskud. Du kan med den smarte betalingsmetode nemlig handle i stort set alle shops i Danmark i dag. Det betyder at alle gaver kan købes afbetaling uden skulle igennem en masse bøvl. Det er helt lige meget om det er tøj, sko, legetøj, hårde hvidevarer, køkkenting, vinterdæk, frækt lingeri, elektronik, værktøj, hobby udstyr ja endda sexlegetøj

Det er utrolig nemt at komme igang, du skal dybest set blot have et betalingskort, nem id og ikke være i RKI. Du får din konto oprettet på sekunder og kan så komme igang med at handle. 

Hvordan bruger du metoden ?

Da de fleste butikker har den option i deres betalingssystem, så kan du bruge den næsten overalt. Du handler i de forskellige webshops som du plejer. Vælger så dog blot den nye betalingmåde når du skal afslutte. Alt går som sådan som det plejer, beløbet bliver blot ikke trukket på din bankkonto. Den trækkes på den konto du har oprettet. Alle beløberne samles til et beløb, der så kan afdrages på f.eks. 10 måneder. Her deles den nu op og hver måned trækkes der en lille bid fra din konto. Dermed kan du flytte dine udgifter til måneder hvor du ikke sidder så stramt i det. Det gode er at kontoen ikke koster noget at have i de måneder du ikke bruger den. Smartere bliver det ikke. 

 

Share.

Leave A Reply