Derfor er nye vinduer en god investering

0

Man skal bruge penge for at tjene penge, og nogle gange skal man også bruge penge for at spare penge. Begge disse råd er sande i forhold til nye vinduer, for du kan både tjene og spare penge på den samme investering. Kort sagt – du skal måske overveje at investere penge i at udskifte vinduerne i din nye bolig.

I forhold til en investering i nye vinduer, skal du især prioritere at gå efter vinduer til en god pris som på Bedst&Billigst. Dyrere vinduer giver sjældent et større afkast, og du skal bare holde øje med vinduets energimærke og forventede levetid.

Herunder har vi samlet en række årsager til, at vinduer kan være en god investering. Du kan heldigvis nyde godt af alle disse fordele – uanset hvilken type af vinduer, som du vælger.

Store varmebesparelser

Moderne vinduer er meget varmebesparende i forhold til de ældre vinduer, for energiglas har gjort underværker for hele vinduesindustrien. Det betyder også, at du kan se frem til store varmebesparelser, når du skifter til nyere vinduer.

Den præcise størrelse på besparelsen kommer an på mange forskellige faktorer. Generelt kan du spare mere, des ældre de forrige vinduer var. Hvis de tidligere vinduer var meget slidte, var det sandsynligvis også meget dyrt at opvarme dine bolig.

Derudover er besparelsen også afhængig af din opvarmningsform. Fjernvarme er generelt ikke en dyr opvarmningsform, hvilket giver en mellemstore besparelse, mens dyre opvarmningsformer som el-radiatorer giver rigtig store besparelser.

Øget boligværdi

Besparelser på varmeregningen er en investering, som skal tjenes ind over flere år. Der er dog også et øjeblikkeligt afkast i form af en øget boligværdi, hvilket potentielt kan betyde, at du får større friværdi i dit hjem.

Værdien af din bolig er den pris, som potentielle boligkøbere sandsynligvis ville være villige til at betale for dit hus. Her er nye vinduer og et bedre energimærke et stort plus, og derfor stiger værdien af huset.

I nogle tilfælde kan du opleve, at husets værdiforøgelse er større end det investerede beløb. Det giver et interessant smuthul, hvor du kan tage et lån i din friværdi, og øjeblikkeligt få et afkast, som er større end lånet, fordi friværdien stiger igen efter monteringen af de nye vinduer.

Nemmere salg af hus

Nye vinduer øger værdien af din bolig, og det er generelt en god investering, hvis du har planer om at sælge dit hus. Potentielle boligkøbere kigger generelt meget på tag og vinduer, når de skal købe nyt hus, og derfor er dit hus nemmere at sælge, hvis du skifter vinduer.

Det er omkostningsfyldt at sælge hus, og en god ejendomsmægler er ikke billig. Derfor har du også stor interesse i at få dit hus solgt hurtigt, så du kan komme videre. Med nye vinduer kommer salget til at gå hurtigere, og derudover vil du også kunne se frem til en højere salgspris.

Share.

Leave A Reply