Drops Design – bedste kvalitetsgarn og gratis opskrifter

0

Drops Design har i mere end 30 år været leverandør til de danske hobbyister, der hver dag griber garn og enten strikkepinde eller hæklenåle. Dette brand leverer ikke blot garn af ypperste kvalitet, men også mere end 8000 gratis opskrifter til inspiration.

Der findes opskrifter fra Drops Design til alle sværhedsgrader, og langt de fleste af disse har både en skriftlig vejledning og et diagram man kan strikke eller hækle efter. Kort sagt kan alle være med, også selvom det er første gang man prøver. Derudover har skaberne bag Drops også lavet instruktionsvideoer til de forskellige masker.

Fortvivl ikke – Drops Design leverer gang på gang

Hvis man har hæklet eller strikket i et stykke tid og derfor forsøgt sig med forskellige garntyper fra forskellige producenter – ja, så vil man have oplevet skuffelse mere end én gang. Drops Design har dog en tilfredshedsrate, der er højere end alle andre producenter. Dette skyldes, at man ikke får nogle kedelige farveskift i det samme garnnøgle, samt at pris og kvalitet hænger sammen.

Der er ikke noget værre end at man for nyligt har afsluttet et større projekt, hvorefter det krymper mere end beregnet ved vask. Dette har Drops Design også taget højde for, således at man ikke kun kan følge instrukser om pind-, eller nålstørrelse, men også vaskeanvisningen.

Har man problemer med at følge en af de mange gratis opskrifter fra Drops Design, er det altid muligt at få hjælp til at komme videre. Dette kan gøres ved enten at skrive direkte til Drops, eller ved at forhøre sig i de mange online fora, hvor garvede strikkere og hæklere bruger mange af dagens lyse timer.

Flere og flere forbrugere vælger at købe garn og udstyr fra Drops Design, da man er garanteret god kvalitet ved hver eneste levering.

Du må sælge dine kreationer fra Drops Design

Mange hækler eller strikker for at slippe hverdagens stress og få muligheden for at koble af og hygge sig i sofaen eller solstolen. Dog ville man hurtigt få pladsmangel i hjemmet, og samtidig køre en underskudsforretning, hvis ikke man kunne komme af med sine kreationer. Drops Design har som før nævnt over 8000 opskrifter i mere end 220 kategorier, og mange af disse er uden copyright.

Man må naturligvis ikke sælge selve opskriften, hvis man har fundet den gratis i Drops Design kataloget. Dog må man i langt de fleste tilfælde sælge færdige kreationer, således at man kan tjene garnprisen ind igen og købe nyt garn.

Det gode ved Drops Design er, at der her findes gratis opskrifter på alt fra børnetøj til voksentøj, tæpper, tørklæder og endda bamser og diverse klude til hjemmet. Man kan så at sige vælge fra alle hylder og samtidig få en vejledning til, hvilket garn man bør købe til de individuelle projekter.

Drops Design har landets største udvalg af garn. Man kan finde alt fra bomuld til bambus, i en regnbuevifte af farver, løbelængder, tykkelse og priser. Derfor kan man altid finde det rette garn til et nyt projekt.

Kilde: https://www.filato.dk/

Share.

Leave A Reply