Er dit mobilabonnement up to date?

0

Lige meget om man er studerende eller har et vellønnet job, så er de fleste interesseret i at betale så lidt som muligt for tingene. Når det kommer til mobilabonnementer, så er der tale om et dynamisk marked, hvo det kan være svært at finde frem til den billigste løsning. Det skyldes at markedet for mange er for stort og uoverskueligt.

Stor konkurrence

Pga. af stor konkurrence på markedet for mobiltelefoni, så falder priserne hele tiden løbende. Det betyder, at hvis det var et år siden man sidst havde kig på hvad der var det billigste mobilabonnement, så er der helt sikkert en billigere løsning på markedet i dag. Mange glemmer dog alt om dette, og har stadigvæk det samme abonnement, som det de startede for flere år siden. Selvom det måske kun kan blive til 100 kr. sparet om måneden, så er det jo værd at tage med, og hvis I nu er en hel familie, så kan det blive til den del penge sparet på et år.

Forhandle med dit eksisterende mobilselskab

Mange er tilfredse med deres nuværende abonnement når det kommer til dækning og service, men hvis du presser dit mobilselskab, så er det ofte muligt at få nedsat prisen på sit nuværende abonnement, hvis man turer med at skifte til et billigere alternativ. Er man ikke tilfreds med sit nuværende selskab, så kan man besøge oversigten med danske mobilabonnementer, og nemt og hurtigt finde et abonnement der matcher ens behov for taletid, SMS og data.

Det kan i mange tilfælde være en rigtig god ide at skifte til et lavprisselskab, da de kan levere den samme dækning til en billigere pris, og nogen gange en ligeså god service eller endda en bedre service. Sagt med andre ord, så får men en ligeså god vare til en billigere pris. I dag er der fire forskellige mobilnetværk, nemlig TDC, 3 samt Telia og Telenor som slår sig sammen i den nærmeste fremtid. De mindre mobilselskaber lejer sig så ind på et af de pågældende netværker.

Så se at komme i gang med at tjekke dit nuværende mobilabonnement.

Share.

Leave A Reply