Få en større viden om Bitcoin, så du kan investere bedre

0

Hvis du gerne vil have mere luft i din økonomi, er det altid en god idé at investere dine penge. På den måde får du en ekstra indtægt, uden at skulle have et ekstra job. 

Hvis du gerne vil investere dine penge, er det essentielt, at du ved alt om den virksomhed, som du gerne vil investere i. Hvis du eksempelvis gerne vil investere i kryptovaluta, er det derfor en stor fordel, hvis du ved præcis hvordan kryptovalutaen opererer. Derfor kan du læse mere her om bitcoin mining.

Sådan fungerer Bitcoin mining

Når én person ønsker at overføre Bitcoins til en anden person, sætter det gang i en lang matematisk algoritme. Algoritmen bliver løst af en kraftfuld computer. Når computeren får løst algoritmen, modtager ejeren af computeren både bitcoins og et gebyr for transaktionen.

Derfor findes der også mining-selskaber rundt omkring i verden. I selskaberne står der flere computere i samme hal, hvor deres eneste formål er at løse algoritmerne. Computerne bliver kaldt for minere, da processen med at løse algoritmen minder om det minearbejde, som minere foretager sig verden over. 

Prisen for strøm afgør, hvor mining-selskaberne befinder sig

Når der bliver overført Bitcoins, kræver det en stor mængde strøm at løse algoritmerne. Derfor er det også prisen for strøm, der er en afgørende faktor for, hvor mining-selskaberne befinder sig i verden. Det største mining-selskab befinder sig derfor også i Kina. Her er alle computerne i én stor hal, der har sit eget kraftværk. 

Mere om selve processen

Mining-processen går i gang, når én person gerne vil overføre Bitcoins. Når processen bliver afsluttet, vil mineren samle alle transaktioner og Bitcoins i en elektronisk pakke. Denne pakke bliver til en såkaldt blok. Denne blok bliver sendt ud til et netværk, der kaldes for blockchain. 

Share.

Leave A Reply