Få haven til at stå skarpt på et budget

0

Det er ikke alle, der har lige mange penge til at bruge hist og her på at vedligeholde eller opgradere på hus og have.

Det betyder, at specielt haven til tider kan ende med at trænge til en kærlig hånd.

Heldigvis behøver det ikke at koste en hel masse at få sat lidt stand på haven, så længe man ved, hvor man skal kigge.

Start med de ting, andre vil lægge mærke til

Ofte vil et godt sted at starte med at forny haven være de ting, som folk normalt vil lægge mærke til. Så primært hæk eller hegn og de større buske du måtte have i haven.

At have en hæk, der ser ordentlig ud, kan generelt være rigtig lækkert, fordi den, specielt i en forhave, er noget af de første indtryk, man får, når man kommer til et nyt hus.

Vil man gerne opdatere sin gamle hæk til noget nyere, der bare står mere skarpt, så kan man med et ligusterhæk tilbud komme rigtig godt i gang med at bestille første skridt i fornyelsen af sin have.

Sørg for at have noget farve i haven

Når hækken så står pænt, så kan man gå videre til sine bede og buske. Her giver det mening at have nogle buske eller blomster, der har lidt forskellige farver, så der skabes lidt kontrast, og at det hele ikke ser ens ud.

Her er f.eks. storkenæbs buske ideelle, da de kommer i forskellige farver. Man kan få hvid storkenæb, blodrød storkenæb, rozanne eller rose clair. De er alle forskellige farver, og vil derfor være med til at skabe en farverig palette i haven.

Ved at bruge lidt tid og penge på din have, kan det også være at man automatisk får lyst til at bruge den mere om sommeren.

Share.

Leave A Reply