Frokostordning på din arbejdsplads

0

Leder du efter Frokostordning firma, så er du ikke den eneste. Frokostordninger er blevet meget populære. Rigtig mange firmaer er begyndt at benytte sig af de mange forskellige frokostordninger der efterhånden begynder at dukke op. Lige som hos de forskellige udbringningsfirmaer har du et hav af muligheder at vælge i mellem. Du behøver ikke vælge en traditionel sandwich eller en kedelig omgang dansk smørrebrød. Du har faktisk mulighed for at vælge både traditionelle frokostordninger og de helt nye og anderledes som har gastronomi i højsæde.

Frokostordning er en rigtig god ide

At lave en frokostordning for dit firma er en rigtig god ide. Det bedste ved ideen er at du får glade medarbejdere. Hvad enten det er fuldt eller delvist betalt af firmaet er det en brand god ide. Medarbejdere der ikke får ordentlig mad, bliver sure og uproduktive. Medarbejdere der får god mad, bliver glade og får energi til at yde endnu mere. Af alle de frynsegoder du kan tilbyde dine medarbejdere, er denne nok den bedste og den du selv får mest udbytte af.

Samværet om et godt måltid kan der slet ikke sættes pris på. God mad gør mennesker glade. God mad der nydes sammen, er næsten en fest. Sure madpakker der er lavet dagen før, giver absolut ikke noget godt til nogen som helst arbejdsplads.

Ryde Gastronomi tilbyder frokostordning til dit firma

God gastronomi og punktlig levering, hver eneste dag. Ryde Gastronomi tilbyder frokostordning til dit firma. Hvad enten du har få eller mange ansatte er det her en rigtig god mulighed. Maden er frisk og vellavet af dygtige kokke, hver eneste dag.

Frokostordning betaler sig selv

Kroner og øre er ikke alt. Alligevel er de jo vigtige. Ingen kører et firma bare for sjov. Hvis valget står mellem en lille lønforhøjelse til hver eneste medarbejder og en god frokostordning til hele firmaet, er det et let valg. Frokostordningen giver både på den korte og den lange bane langt mere tilfredse medarbejdere, end en lille lønforhøjelse. På sin vis betaler ordningen sig selv, alene på produktiviteten.

I tider hvor arbejdskraften faktisk ikke hænger på træerne er en frokostordning også et temmelig godt frynsegode at tilbyde. Hvem vil ikke gerne slippe for sure madpakker fra dagen før, det vil dine medarbejder helt sikkert. Frokostordning firma er bare en god ide på alle leder og kanter. Hvis du så ovenikøbet kan tilbyde en frugtordning, som sikrer dine ansatte to stykker frisk frugt hver eneste dag, så kan det tænkes at det også kan ses på sygefraværet. Mange glemmer at spise frugt og får derfor ikke de vigtige vitaminer og det knap så usunde frugtsukker. Hvis skålen står fremme og opfordringen er der, så er det nemmere for dine ansatte at huske at spise den.

En god frokostordning, gratis frugt og så naturligvis en konkurrencedygtig løn, så kan det ende med at du bliver udnævnt til årets chef og aldrig oplever opsigelser. Under alle omstændigheder vil du opleve gladere medarbejdere hvis du kan tilbyde en god frokostordning.

Share.

Leave A Reply