Messing i indretningen

0

Der er noget ved messing, der bare skriger “luksus”. Måske er det måden hvorpå at det fanger lyset eller fordi at det føles så godt i hånden. Uanset årsagen er messing blevet brugt i århundreder til at tilføje et strejf af klasse til alt fra dørhåndtag til lamper, lysestager, boligtilbehør og lysekroner.

Hvis du vil med på bølgen i forhold til messing og tilføje en smule messing til din boligindretning, er der et par ting, du bør huske på. For det første vil messing udvikle en patina over tid, som nogle synes er positivt, mens at andre ser ilde på det. Dette er en naturlig proces, der sker, når metallet udsættes for den luft, som vi allesammen er omgivet af. Her på redaktionen synes vi, at messing patina faktisk kan være ret smukt. Men hvis du foretrækker glansen af ​​ny messing, kan du altid polere den med de rette kemikalier og en blød klud.

En anden ting at overveje er, at messing kan være ret sart. Du skal passe på, at du ikke taber det eller slå det mod hårde overflader, da dette kan bule eller ridse metallet. Ved rengøring af messing skal du undgå at bruge skrappe kemikalier eller værktøj som kan slibe metallet, da disse kan beskadige metallet. Vælg i stedet et skånsomt rengøringsmiddel som opvaskemiddel og vand eller et kemikalie, som er specifikt udviklet til messing boligtilbehør.

Med disse tips i tankerne, lad os tage et kig på et par måder, hvorpå du kan bruge messing til at tilføje et strejf af luksus til dit hjem. En af de mest klassiske måder at bruge messing på, er i form af belysning. Lysekroner, loftlamper, gulvlamper og væglamper er blot et lille udvalg af de mest populære muligheder. Men der er nærmest uendelige muligheder, når det kommer til lysarmaturer i messing. Du kan finde alt fra slankt og moderne design til mere traditionelle og udsmykkede messinglamper. Uanset hvilken stil du har, er der helt sikkert en messinglampe, som passer til dine behov.

Hvis du leder efter en mere subtil måde at inkorporere messing i dit hjem, så overvej at bruge det som skabsgreb, skuffetræk og endda dørhåndtag, som alle kan findes i messing. Dette er en fantastisk måde at tilføje et strejf af luksus til dit rum uden at gå over toppen. Du kan også bruge messing i din indretning gennem vaser, skåle og endda billedrammer. Vi husker allesammen en vis jubilæumsvase som kom i hvid keramik og med messingstriber henover, der skabte skandaler på tværs af auktioner og gensalgssider. Uanset er det en fantastisk måde at tilføje en smule glans til dit rum uden at få det kommer til at føles for glamourøst.

Glem endelig ikke, at messing også kan bruges udendørs. Havefontæner, plantekasser og endda udendørs belysningsarmaturer kan alle findes i messing. Dette er en fantastisk måde at tilføje et strejf af luksus til din baghave eller terrasse. Du kan måske også finde nogle fakler, en vejrhane eller en temperaturmåler som har nogle træk i messing.

Badeværelset er den sidste og måske mest populære måde, hvorpå du kan indarbejde messing i din indretning og gøre den til en del af din hverdag. Messing bliver anvendt i alt fra armaturer til brusehoveder, toiletspande, toiletrulleholdere og sæbedispensere. 

Så der har du det: et par måder at bruge messing til at tilføje et strejf af luksus til dit hjem. Uanset om du leder efter en subtil måde at inkorporere messing på, eller du vil gå helt amok og tilføje messing i alle afkroge og hjørner af hjemmet, så har vi opremset en lang række af muligheder, som du kan plukke fra. God fornøjelse.

Share.

Leave A Reply