Nyt fra SMV’er i Danmark

0

Små og mellemstore virksomheder ligger oftest inde med spændende nyheder, og derfor er det smart med en side, der samler disse. Det er typisk de største virksomheder, er bliver hørt – også på tværs af medier – så de får nok taletid i sig selv.

Det er derfor også vigtigt med fokus på små og mellemstore virksomheder, der også har deres historie at dele. Og ingen historie er ligegyldig. Man ved aldrig, om lige netop den mindste historie kan have størst betydning for nogle ude i virksomhedsmiljøet.

Den gode lokale historie

Der er en masse gode historier at finde ude i det lokale virksomhedsmiljø. Og det er disse, men oftest er på jagt efter. De gode historier er værd at samle på, og de vidner typisk om et frugtbart miljø, hvor man sagtens kan etablere sin virksomhed. Hvis du er interesseret i at læse nogle af historierne, kan du se dem her.

Få besøg i din virksomhed

Hvis du selv har en lille eller mellemstor virksomhed, kan du også tage kontakt den anden vej, hvis du mener, at du har en historie at byde på. Det behøver overhovedet ikke at være en historie eller nyhed præget af sensation. Det kan også blot være den gode historie, der kan være med til at inspirere andre.

Et besøg behøver desuden heller ikke at tage ret lang tid, så du kan fortsat have gang i en effektiv arbejdsdag, samtidig med, at du får besøg. Måske historien handler om, hvordan du arbejder, og derfor kan du under besøget demonstrere dette, og dermed også få udført noget arbejde.

Hjælp til indhold

Websites, der deler denne slags indhold, er også klar på at hjælpe din virksomhed med indhold til virksomhedens hjemmeside. Det kan være, at du ikke er ret stærk teknisk, eller at du ganske enkelt foretrækker at bruge tiden og energien på andre ting i virksomheden, end at skulle sidde og rode med hjemmesiden.

Og er der noget, hjemmesiden oftest mangler, er det indhold. Her er det meget smart, at man kan få andre til at levere indholdet. Og det mest perfekte er, at de kan gøre det med udgangspunkt i din virksomhed. Det betyder, at du får indhold på din hjemmeside, der handler om din virksomhed. Du kan både få tekst, billeder og video, så din virksomhed bliver repræsenteret bedst muligt. Det kan være en god måde at være synlig på online også.

Se en samling af mange forskellige virksomheder

Du finder en i forvejen stor samling af virksomheder, du kan finde inspiration i. Se virksomheder hos proff.dk. Der er mange virksomheder i mange forskellige brancher, og her kan du finde frem til potentielle kunder og lignende, som andre virksomheder benytter sig af.

Hele idéen er, at det altid er en god idé at få inspiration fra andre. Og ved at hjælpe hinanden og inspirere hinanden, kan man skabe et frugtbart miljø, hvor konkurrencen trives godt, samtidig med, at man kan hente støtte og hjælp fra ligesindede. Og dette er især synligt ved små og mellemstore virksomheder.

Share.

Leave A Reply