Sådan får du løst dit træ-puzzle

0

Vinteren er lang, og de mange mørke timer kan være svære at slå ihjel. Filmene er set, og man er måske ikke den store strikker. Samtidig vil man heller ikke føle man spilder tiden. I sådanne situationer kan et puslespil, en gådebog eller en anden hjerneaktivitet være enormt nyttig.  

Måske har du ikke prøvet dem før, men er du til den genre, vil du elske træ puzzles. Det er små figurer, som alle kommer med kun en løsning, og der er ingen hjælp at hente.  

Det kan se enkelt ud, men det er ofte virkelig komplekst at løse sådan en hjernevrider. De kan slå selv den skarpeste kniv i skuffen ud.  

Anskaf dig et træ-puzzle, og kast dig ud i det. Mangler du noget inspiration eller gode råd til at løse den, kan du med fordel læse videre her.  

Lad det ligge lidt, og vend tilbage med god energi  

Hovedet er ikke altid klar til at kunne fordybe sig i noget så kompliceret som et træ-puzzle.  

Mens du holder en pause fra hjernevrideren, kan du læse en masse på https://rb-5.dk/Det er en god måde at distrahere hjernen, og give den mulighed for at tanke op igen. Så kan roen falde over en, og du kan være klar til at løse dit puslespil snart igen.  

Med forskellige små artikler og lignende kommer man på andre tanker, og som alle ved så kommer de bedste ideer, når man mindst venter det. Det samme kan være tilfældet, når man skal løse et træ puzzle.  

Måske bevæger man sig rundt og opdager brikkerne i et andet lys, eller blot slår lynet ned i én, og man får en vaks idé til en mulig ny løsningsmetode. Måske der er held med dette råd.  

Giv dig selv god tid og ro 

Hjernevrideren eller træ puzzles, som det officielt hedder er ikke en opgave, man kan lave mens man ser en god serie eller sludrer med familien.  

De fleste vil opleve at det kræver en enormt fordybelse. Til gengæld er den meget nem at gå til og fra, så det behøver ikke tage flere timer dagligt at forsøge sig på løsninger.  

Dog anbefales det kraftigt med en vis portion tid og ro fra omgivelserne, fordi rummet for fordybelse på den måde er noget nemmere at komme ind i.  

Det kan fungere som en fremragende form for meditation for mange, som måske ellers bøvler med at finde ro og balance i en stresset hverdag.  

Forbered dig på en lang proces  

Det sidste råd omhandler igen en mental proces, fordi det er vigtigt at have den rette tilgang, inden man kaster sig over et træ puzzle løsning.  

Der er næsten frustrationsgaranti, og det er derfor vigtigt, at man ikke går til opgaven med troen om at den er løst indenfor den næste halve time.  

Det kan selvfølgelig ikke udelukkes, men i størstedelen af tilfældene vil det tage dagevis at løse de små gåder, som lavet specielt til at udfordre hjernen enormt.  

 

Share.

Leave A Reply