Sådan får du nemt råd til en Tesla

0

Hvis du drømmer om at køre rundt i en Tesla, men ikke lige har en halv eller hel million kroner til at betale for bilen kontant her og nu, er der heldigvis andre muligheder, som du kan vælge at kigge nærmere på, og som kan give dig mulighed for at komme til at køre i en Tesla her og nu i stedet for at vente på at spare sammen til en.

Du kan nemlig vælge at købe din Tesla på afbetaling. Langt de færreste har en million kontant til at betale for en bil, men mange mennesker kan godt finde et par tusinde kroner om måneden, hvis de vil. Tjek også opladning af elbil pris, hvis du vil se, hvor billigt du kan komme til at køre med en elbil.

Del betalingen op i mindre bidder

Ved at købe din bil på afbetaling, kommer du til at dele betalingen op i mange mindre bidder. Det gør det meget mere overskueligt at betale for din nye bil, så du ikke skal have alle pengene klar kontant.

Det er klart, at der også kommer renter på, da det jo er en form for lån, men det vil der altid gøre, hvis du køber noget større, som eks. en bil, på afbetaling.

Klik dig ind og tjek din pris nu

Vil du gerne have et konkret bud på, hvad det koster at købe din Tesla på afbetaling, kan det være en god idé at klikke dig ind hos Tesla med det samme og tjekke, hvad det vil koste for lige netop den model, du har i tankerne.

Der er jo mange modeller inden for Tesla, og de koster alle sammen noget forskelligt. Men hos Tesla selv kan du tjekke den helt konkrete pris, du kan forvente at betale.

Er der andre steder, du kan spare penge?

Samtidig kan du jo også gå i gang med at tjekke, om der er andre steder i din privatøkonomi og dit budget, hvor du kan spare penge. Måske kan du spare penge på at skifte til en anden udbyder af fibernet, eller hvad med at tjekke op på, om du kan få et billigere mobilabonnement hos en anden udbyder?

Det kan jo også være, at de penge du kan spare her, kan være med til at betale for din elbil, når du beslutter dig for at købe den hos eks. Tesla.

Share.

Leave A Reply