Sådan finder du en brugt cykel, der matcher dit behov

0

Du kan spare mange penge, hvis du vælger en brugt cykel frem for en ny model. Det kræver dog, at du ved, hvad du skal lede efter, for der er mange faldgruber, du risikerer at falde i, hvis du ikke sætter dig ordentligt ind i tingene. Her følger en praktisk guide, som du kan lade dig inspirere af, hvis du vil sikre dig, at du køber en brugt cykel, der fungerer efter hensigten.

Fastsæt et budget, før du leder

Det er nemmere at finde en brugt cykel, når du på forhånd har besluttet dig for, hvor meget den må koste. På de fleste sider, hvor du kan finde brugte cykler, har du mulighed for at indtaste en minimum- og en maksimumpris, og det vil betyde, at udvalget indsnævrer sig, så det udelukkende matcher dit budget.

På den måde kan du samtidig sortere de allerbilligste cykler fra, hvis du er på udkig efter en brugt high end-model, eller hvis du ikke ønsker at se de dyreste modeller. Hele processen med at finde din kommende cykel bliver med andre ord langt mindre besværlig, når du fastsætter et bestemt budget på forhånd.

Vælg ikke altid den billigste cykel

Når du har besluttet dig for at købe en brugt cykel, så kan det være en god idé ikke bare at vælge den billigste cykel, du finder. Selvom cyklen er billig, så vil det typisk betyde, at du kommer til at skulle betale flere penge i det lange løb, da den oftere skal repareres, og det kan hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse.

Herudover kan det være praktisk at udvælge en bestemt model, før du går i gang med at lede efter din nye cykel. Når du har låst dig fast på en bestemt model, så bliver det nemmere for dig at sammenligne priser, og det betyder, at du får lettere ved at vælge den cykel, som er billigst i forhold til de øvrige annoncer på samme cykel.

Lav et baggrundstjek på sælgers øvrige annoncer

Samtidig bør du undersøge, om sælger har flere cykler til salg, eller om der kun er denne ene til salg. Hvis han har flere cykler til salg, så tyder det på, at det er en decideret forretning for sælger, og så har han ofte styr på at sætte dem til salg. Er der derimod tale om en sælger, som kun har en cykel til salg, så bør du være påpasselig.

Hvis sælger kun har sat en cykel til salg, så skal du først og fremmest gå efter en nyere model. På den måde er der typisk ikke lige så meget i vejen med den, da det er en forholdsvist ny model. Er der derimod tale om en ældre model, så kan det være, at det er en, som har stået længe – og så bør dine alarmklokker ringe.

Share.

Leave A Reply