Sådan øger du boligens værdi

0

Skal du til at flytte ud af din bolig og derfor sælge, kan du med fordel gøre forskellige ting for at øge værdien af den. Der er både muligheder i forhold til at gøre boligen mere lækker, så købere bliver mere interesseret i den, eller at værdien helt reelt stiger, så du kan få mere for boligen, når den er solgt. Og du ved helt sikkert allerede, hvad der kan gøres forskellige steder i lejligheden eller i huset.

Få ryddet op i rodet

Først og fremmest kan du starte med at få ryddet op alt rodet. Der er sikkert rum og loft, hvor mange ting fra årernes løb ligger og samler støv, og her kan I jo starte med at rydde op og ud. Det giver både en lettelse for jer selv, men samtidig gør det også huset med attraktivt for købere at se huset, hvis der er ryddet op over det hele.

Dernæst gælder det alt det andet rod. Det gælder både hus og have. I haven kan I male stakitter, klippe hække, få plantet nye blomster i bedede eller måske få plantet nogle krydderurter i urtehaven, som I ikke har brugt i nogle år. Det giver et godt førstehåndsindtryk, når der kommer købere forbi.

Det samme gælder for huset. Hvis vinduerne trænger til at blive skiftet ud, eller måske stikkontakterne ikke er blevet skiftet i 30 år, så få det gjort. Selvom I måske ikke synes, det gør noget, så ser nye købere hjemmet med helt andre briller på.

Vil I virkelig gerne få huset til at shine, kan I jo overveje at lave større forandringer og forbedringer i hjemmet. Det kunne være et nyt køkken eller måske få lagt nye gulve i stuen. Måske trænger det hele bare til en ordentlig gang maling. I sidste ende øger det værdien og giver også glade købere.

Lån til renovering og forbedringer og få solgt boligen

De større ændringer eller forbedringer i hjemmet vil selvfølgelig koste nogle penge. Men hvis I og jeres ejendomsmægler kan blive enige om, at det kan give en større værdi for boligen i sidste ende, så er det med at få det gjort. Og hvis I ikke har råd lige nu, så kan I tage et lån, som kan være med til at finansiere forbedringerne, også selvom det bare er i mindre størrelsesorden. For det er alt sammen med til at øge boligens værdi, så jo mere I kan gøre nu og her, desto bedre.

Især gælder det, hvis I meget gerne vil sælge boligen og hurtigt. De små ting som at rydde op og gøre rent kan gøre meget for en køber, når de kommer på besøg. Men hvis I samtidig kan sørge for, at alt i huset virker som det skal, kan det være med til at gøre købet hurtigere og mere smertefrit. På den måde vinder I på det i sidste ende. Nogen gange kan det være nok med et quicklån, men det er ikke altid tilfældet. Derfor er der ikke noget i vejen for at tage et lille lån eller to for at sikre et hurtigt og godt salg.

Share.

Leave A Reply