Sådan opgraderer du dit køkken 

0

 Danskerne renoverer bolig som aldrig før, og det er derfor godt gang i de danske byggemarkeder. Hvis du drømmer om nyt køkken, så kan du i denne artikel, finde gode råd og tips til opgradering af køkken, uden at det behøver at koste kassen.  

Genbrug er guld 

Heldigvis er det ikke altid du behøver at skifte hele køkkenet ud, for at få fornemmelsen af noget nyt. Hvis du har mulighed for at få fat på et spand maling, så kan du simpelthen male køkkenlågerne. På denne måde vil køkkenet fremstå som nyt, uden at du har skiftet noget som helst ud.  

En anden mulighed, er at bruge noget tid på at kigge efter nye køkkenmøbler, på genbrugssider som Den Blå Avis og Lauritz. Her er det gode muligheder for at gøre et kup. Hvad med at købe et godt brugt spisebord, og supplere med spisebordsstole på tilbudHvis du har fingrene godt skruet på, så kan du slibe ned spisebordet, sådan at det fremstår som nyt.  

Brug detaljerne til at skabe personlighed 

Hvis du er træt af dit gamle køkken, og føler at det mangler lidt kant, så kan du prøve at arbejde med detaljerne. Ofte så bliver et personlig hjem skabt ut af nogle få, helt unikke, detaljer. Det kan være at den ene vægskal iklædes en mønstret tapet. Igen så kan du finde tapet rester på tilbud, og skabe dit helt personlige look.  

Det kan også være at du skal tage på nogle loppemarkeder, for at jagte efter en gammel designerlampe. En flot designlampe kan være nok til at give et standardkøkken, en helt personlig stemning. En anden måde at give køkkenet nyt liv, er ved at skifte greb til køkkenlågerne. Ved at skifte til nogen farverige greb, så vil det hvide køkken, blive både personlig og lækkert 

 

Share.

Leave A Reply