Sådan sælger du dit guld nemt og sikkert

0

Er du én af de personer, der har arvet diverse guldsmykker og nu ligger inde med fx guldringe, guld halskæder, guldarmbånd eller måske gamle guldmønter?

Det kan også være at du tidligere har investeret i guld og måske er indehaver af en guldbarre, eller diverse investeringsguldmønter? Er det tilfældet, så kan der være mange penge at hente ved et salg af guld i øjeblikket.

Hvis man ser på guldpriserne ud fra en historisk synsvinkel, så ligger den i disse år ret højt. Dette skyldes formentligt den usikkerhed, der har præget, hvad angår verdens økonomiske udvikling. Og når der hersker økonomisk usikkerhed, så plejer guldpriserne at gå opad.

Det hænger nemlig sådan sammen at man anser guld for at være et meget sikkert sted at placere formuer, da værdien på guld, ikke som det er tilfældet med valutaer, devaluerer på grund af inflation.

 

Guldprisen i dag

Man har indenfor de sidste par år kunne set tendenser til faldende guldpriser, der dog kommer og går, og man kan derfor ikke sige om det er en trend, der vil fænge og forårsage en længerevarende nedgang i guldpriserne, men muligheden er der.

Guldpriserne i dag er dog stadig relativt høje især set med et historisk perspektiv, og derfor kan man med fordel sælge sit guld nu, hvis man gerne vil have en gunstig pris for det.

Det anbefales altid at man får vurderet sit guld af professionelle guldhandlere, hvis man går med tanker om at sælge ud af sit guld. Ligeledes anbefales det at man sælger til fagfolk, de man her får den mest kvalificerede vejledning, såvel som den bedste pris.

 

Sælg dit guld uden bekymringer

Sero Guld er en topprofessionel guldhandler med mange års erfaring indenfor handel med både guld, sølv og platin i form af guldbarrer, sølvbarrer og mønter. Det vil sige at man er sikret professionel rådgivning og vejledning fra start til slut i hele processen, og man får en gratis vurdering på hvor meget éns guld er værd med.

Den endelige pris, man får for sit guld, er afhængig er flere forhold. Dels af den overordnede markedsdagspris, men også kvaliteten og renheden på guldet er faktorer, der er spiller en afgørende rolle for den endelige pris. Kvaliteten på guld måler man i karat, som er en måleenhed for gulds renhed.

Karat defineres på følgende måde:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

 

Sero Gulds handelsproces, gør at det er særdeles let og ikke mindst trygt at foretage salg af guld hos dem.

Share.

Leave A Reply