Sådan sparer du 4000 om året på en ny billig fagforening

0

Billig fagforening har du sikkert hørt om i radioen og ganske ofte. Det er der en meget god grund til. Du kan nemlig sparer mange penge på fagforeninger i Danmark.

Hvis du f.eks. i dag har fagforening og A-Kasse i HK, så betaler du mellem 900 og 1100 kr. om måneden. En stor del går nemlig til selve HK og deres forbund, som støtter både politisk og meget andet. Hvis det ikke betyder noget for dig da du ikke selv er aktiv, så synes du måske det er bedre at sparer en masse penge og så bruge dem på dig selv. Hvis du tager den billigste som koster under 500 kr. om måneden så sparer du faktisk mere og det er inkl. A-Kasse hvor du får 100% det samme ud af det. Nemlig penge når du bliver arbejdsløs.

Din besparelse er altså tæt på 6.000 om året. Fra andre A-kasser og fagforeninger er besparelsen lidt mindre. Hvis vi holder fast i ca. 4.000 om året så er det på din levetid som arbejder på det danske arbejdsmarked = en besparelse på ca. 200.000 kr. Hvad kunne du bruge de penge til ?

Du får det samme i en billig fagforening

En billig fagforening er altså ikke ensbetydende med at du får mindre for dine penge. Det er muligt at den ikke hjælper med strejke eller lockout, men for langt de fleste er det ikke noget der betyder noget og dermed er det spild af penge for dig.

Faktisk har alle de store fagforeninger og a.kasser i dag ansat jurister der hjælper dig på samme vilkår som de store forbund, dog uden at du betaler ekstra for det. Du får stadig hjælp til ansøgninger, job centeret, problemer på din arbejdsplads mv. Selve fagforeningen koster hos de billigste helt ned til 69 kr. om måneden. Det er A-kassen der koster men også den der hjælper dig hvis du bliver arbejdsløs. Det er her pengene kommer fra.

Share.

Leave A Reply