Spar penge på vandet med en kapilærkasse

0

Bruger du for meget vand, når du vander dine planter? Og er du nogle gange i mangel på tid? Hvis ja, så kast et blik nederst, og find ud af hvorfor kapilærkasser kan være din redning.

Du slipper for at vande dine planter

De fleste mennesker, som elsker planteuniverset og bruger mange timer deri, ville vide at en kapilærkasse også kaldes en selvvandingskasse. Grunden til at den kaldes det er, at man blot hælder vand i den en gang, og så vandes dine planter helt uden at du skal gøre yderligere. Planterne bliver vandet indtil alt vandet er blevet suget ind i planterne. Dette sparer du en masse penge på i længden – du slipper for at skulle vande planterne hver eneste dag, nogle gange for meget og for lidt.

Kapilærkassen sparer dig en masse tid

Hvis du er en person, som både har mange planter, men som samtidig også har et krævende job eller generelt er en meget aktiv person, som er meget udenfor, så egner en kapilærkasse sig godt til dig. Du skal ikke komme hver eneste dag, skynde dig hjem fra noget eller bekymre dig over solens stråler – du hælder blot vand i kassen, og dermed bruger planterne nøjagtigt den mængde de behøver. En opfyldning kan ofte vare en uge eller to. Kapilærkassen er særligt ideel hvis du har planter som tomat, agurk, chili, salat, melon osv, da disse kræver rigtig meget vand.

Hvis du er interesseret og mener at kapilærkassen kunne hjælpe dig i din hverdag, både hvad angår penge og tid, så kan du evt. tjekke en kapilærkasse til chili ud.

Er du fuldblods havemenneske?

Hvis du kan svare ja til det, så ville du nok mene at et par timer eller to om ugen med et luftgevær i haven, ville krydre aftenerne en smule. Mange mennesker finder det afstressende at kunne bruge et luftgevær, især i en egen have. Men for at bruge det i sin egen have, så skal sikkerheden være 100% – der må ikke være risiko for at ramme dyr eller mennesker. Du kan læse mere om regler – mere specifikt om salonriffel regler. Der er nemlig nogle stramme regler på dette område, og hvis du ikke følger dem, kan det have konsekvenser for dig.

Share.

Leave A Reply