Styrk dit outfit!

0

Styrk dit outfit!

Skal du af sted til bryllup og ønsker at se skarp ud? Så kan løsningen for en være et slips. hos os giver dig et stort sortiment af tonsvis forskellige typer af slips hos BalderClothes finder du brede slips, som en spasmager vil ønske eller tyndeslips til en der vil se skarp ud når du skal ind til jobsamtale. Her kan du yderligere afslutte sit look med en slipsenål, som let og elegant holde styr på dit slips og gør at din styling sidder i skabet.  

Skal man til jule tam tam med familien? 

En af de normale steder man bruger slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har BalderClothes den bedste løsning til dig som ønsker med et specielt juleslips. Her har vi et kæmpe udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med coole mønster.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om man er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som virkelig vil gøre noget mere ud af ens look. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så når man ejer en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så dit look er velovervejet og at din forstand på tøj er til at se og vilimponere dine familie 

Mangler du rådgivning? 

Hos os ser du et kæmpe udvalg af slips i flere typer. Her kan BalderClothes rådgive dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som kan passe godt sammen. balderClothes har igennem en længere periode dyrket slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du kan finde at mange af vores slips er lavet i silke, så det er let for en at binde. Her ser man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ej er træls for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser man en simpel accessorie, der er nem for dig at benytte. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan hjælpe dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Den assistere en nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ej flyver ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er man den farverige person, som holder af farver i ens påklædning og har søgt efter et sted, hvor man kan få slips i tonsvis forskellige farver? Så skal man ej lede længere, vi har slips i tonsvis farver og sammensætninger. Både med tern og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Share.

Leave A Reply